Accesari

Azi464
Total806344

Guests : 44 guests online
Powered by CoalaWeb

Juniori B – ASA s-a impus cu 1 – 0 in deplasarea de la LPS Tg Mures

Evaluare utilizator:  / 9
Cel mai slabCel mai bun 


Meci surd, de ambitii si uzura intre ASA Tg Mures si LPS Tg Mures pe terenul sintetric de la Baza Trans Sil, un meci contend pentru etapa 21 a Seriei a 7 – a din Campionatul National Juniori B.
In tur ros-albastrii se impusesera cu scorul de 2 – 1, iar gazdele de acum voiau sa sparga gheata in retur si sa scape de ultimele locuri, dupa ce inregistrasera doua infrangeri in primele etape.


La momentul jocului elevii lui Adrian Pop erau cantonati pe locul 5 in cea mai grea serie din campionat, singura cu 16 echipe.
Ei adunasera 11 victorii din cele 20 de meciuri disputate pana acum, 3 egaluri si 6 infrangeri, din care una la masa verde.
Ros – albastrii au marcat 42 de goluri si au primit 31, din care 3 in acel meci pierdut la masa verde cu Forex Brasov, in tur si au strans 36 de puncte.
Inainte de reluarea partii secunde a campionatului adversarii aveau 20 meciuri disputate, 3 victorii, 2 egaluri si 15 infrangeri, 24 de goluri marcate si 56 primite, cu numai 11 puncte acumulate ocupand locul 13 in serie.
Va reamintim ca in alte doua meciuri amicale ASA s-a impus cu scorurile de 5 – 1 si 4 – 2, in timp ce in meciul oficial din tur, imediat dupa victoria cu 4 – 2 disputat, elevii lui Adrian Pop s-au impus numai cu 2 – 1, prin golurile marcate de Chertes si Parlea.
De asemenea, tot intr-un meci amical, ASA s-a mai impus in aceasta pauza de campionat si in fata Juniorilor A de la LPS Tg Mures, cu scorul de 6 – 0, chiar de ziua portarului Iuliu Mihail Rosiianu, portar care a scapat numai cu o etapa de suspendare dupa primul lui cartonas rosu din cariera si care a reintrat pe teren cu aceasta ocazie.
De asemenea, meciul acesta a mai fost marcat si de ambitiile unora dintre jucatori, la LPS jucand acum nu mai putin de 5 jucatori, din care 4 imprumutati chiar in aceasta pauza competitionala.
In timp ce gazdele de la LPS au jucat foarte dur in prima repriza, sub ochii unor arbitri destrul de ingaduitori, ASA a dominat tactic jocul, ratand si cateva ocazii foarte mari.
Pana la urma scorul a fost stabilit de un autogol, astfel incat ASA mai aduna inca 3 puncte importante in clasament, adunand in retur doua victorii si un egal, marcand 4 goluri si primind numai unul.
Un moment frumos a fost cand la deschiderea scorului toata echipa a mers la antrenorul Adrian Pop si i-au dat un maieu pe care era trecut numelke fetitei sale, Sofia, nascuta in data de 10 martie.
Si noi ii spunem cu aceasta ocazie La multi ani si sanatate!
ASA a jucat in urmatoarea formula - 1 ROSIIANU, 2 TORNYAI, 3 CHERTES, 4 POP, 5 URSU, 6 ONUL, 7 HABA, 8 PARLEA, 9 SUT, 10 UNGUREAN si 11 TRAISTAR.
AU MAI JUCAT: MAROSCHER RĂUTA CSECS
In meciul urmator ASA va juca acasa, in 21 martie, cu LPS Sebes, meci de la care se asteapta toata lumea la o noua victorie.

http://rosiianu.ro/asa-tg-mures/stiri/472-juniori-b-asa-tg-mures-joaca-in-deplasare-dar-acasa-la-lps-tg-mures.html

Share