Accesari

Azi63
Total1249607

Guests : 9 guests online
Powered by CoalaWeb

O noua actiune marca Just4Keepers in Baia Mare

Evaluare utilizator:  / 5


In urma taberelor de pregatire din iulie 2013 de la Cristu Secuiesc si a celei din februarie 2014 din Baia Mare, echipa Just4Keepers Romania, echipa condusa de fostul mare portar Mihai Stetca isi continua actiunile de identificare a tinerelor talente din Romania.
Ultima actiune de acest gen s-a petrecut chiar in weekendul trecut, impreuna cu reputatul antrenor englez DEREK DEL ROBINSON, cand acesta a revenit in Baia Mare, pentru a-l urmari pe portarul baimarean Iuliu Mihail Rosiianu, jucator la CFR Cluj, unul din evidentiatii taberei de pregatire din iarna.

Citește mai departe...

Portarul Iuliu Mihail Rosiianu e atent monitorizat de cei de la West Ham United

Evaluare utilizator:  / 2


Desi nu a implinit inca varsta de 15 ani si jumatate, portarul celor de la CFR Cluj – Napoca, baimareanul Iuliu Mihail Rosiianu este in continuare atent monitorizat de cei de la West Ham United.
Ultima actiune de acest gen s-a consumat in weekend-ul trecut, cand reputatul antrenor DEREK DEL ROBINSON a revenit special pentru a-l vedea pe Iuliu la treaba, inclusiv pentru a monitoriza modul in care se pregateste atunci cand nu stie ca este observat.

Citește mai departe...

Paszkany nu mai este OFICIAL la CFR Cluj insa echipa nu are probleme financiare! "Am renuntat la 8 jucatori, 3 au plecat deja"

Evaluare utilizator:  / 0

 
CFR Cluj nu are probleme financiare, au anuntat astazi Arpad Paszkany si Iuliu Muresan.
Ardelenii vor sa isi refaca situatia financiara insa neaga zvonurile unei insolvente sau ale unor probleme financiare. Singura masura drastica va fi in ceea ce priveste lotul, unde va fi facuta o remaniere masiva. Anuntul a fost facut de presedintele clubului, Iuliu Muresan:

Citește mai departe...