Accesari

Azi69
Total1249613

Guests : 7 guests online
Powered by CoalaWeb

Iuliu Rosiianu - jucator subiect - la examenul pentru Licenta B dat de antrenorul Mihai Stetca

Evaluare utilizator:  / 4

01.jpg02.jpg03.jpg

Citește mai departe...

FCM Baia Mare continua in Liga 2. Florin Darida: ”Obiectul excluderii nu mai exista. Speram sa pornim antrenamentele de luni”

Evaluare utilizator:  / 1


FCM Baia Mare are mari sanse sa continue in Liga 2 si in sezonul urmator, desi, la finalul precedentului, viitorul parea unul negru in ”Dealul Florilor”. Directorul sportiv al clubului, Florin Darida, a anuntat, la Sport Total FM, in emisiunea ”Fotbal la matineu”, ca presedintele Cristian Span este aproape sa ajunga la o intelegere cu un nou sponsor, iar echipa nu va mai fi exclusa din campionat, dupa ce unele litigii cu anumiti jucatori au fost stinse.
”Sunt discutii intre noul sponsor si Cristian Span. Speram sa ajunga la o intelegere.

Citește mai departe...

FCM Baia Mare, cea mai bună echipă de fotbal din 2002 încoace

Evaluare utilizator:  / 1


Președintele Cristian Șpan și antrenorul Dorin Toma anunță că viitorul echipei FCM Baia Mare e incert. Așadar, nu e de mirare că mulți dintre localnici prevăd desființarea clubului de liga a II-a.
Cu toate acestea, microbiștii băimăreni care au fost alături de FC Municipal încă de pe vremea când gruparea evolua în campionatul județean, au avut parte de 4 sezoane ieșite din ritmul anost impus de fotbalul băimărean în ultimii 10 ani.

Citește mai departe...