Accesari

Azi61
Total1249605

Guests : 9 guests online
Powered by CoalaWeb

„Moş Crăciun” de la Suceava a adus un loc 4 şi două locuri 5 pentru xelari

Evaluare utilizator:  / 1

Astăzi a fost o zi grea, o zi plină pentru puştii băimăreni de la CS XELA.
După ce vineri au acuzat oboseala unui drum care-a durat aproape opt ore, zi în care cei de la grupa 1999 au pierdut cu un sec 7 -2, după ce la pauză era 2 – 2, cu cei de la Gloria Bistriţa, campionii de anul trecut, grupa de 1998 n-a reuşit decât o remiză albă.
Din materialele anexate przentului puteţi rememora parcursul mânjilor noştri.

Primul loc 5

Copiii de la grupa de vârstă 2000 au pierdut la mustaţă, după o impardonabilă greşeală de marcaj, meciul disputat cu echipa gloria bistriţa, cea care s-a şi bătut apoi pentru titlu.

Citește mai departe...

XELA s-a calificat !

Evaluare utilizator:  / 0

Pe o vreme însorită, ieri, cu începere de la ora 12.00, pe Stadionul „Dealul Florilor” din Baia Mare s-au disputat mai întâi semilinalele fazei finale a celei de-a treia ediţii a Cupei Hagi pe Maramureş.
Din materialele postate până acum pe siteul nostru aţi aflat că au jucat cu trofeul pe masă patru echipe. Acestea au fost ocupantele primelor două locuri din Seriile de Nord şi Sud ale judeţului.
Meciurile s-au jucat în sistem încrucişat, respectiv ocupantele primelor locuri din serii cu ocupantele locurilor secunde. Apoi, au jucat învinsele între ele şi învingătoarele dintre ele.

Spectacol made in XELA

De departe favorită a competiţiei la acest nivel, echipa XELA Baia Mare - care anul trecut a câştigat trofeul pus pe Maramureş şi a ocupat locul trei la faza pe Ardeal – a început în forţă şi a zdrobit cu un sec 8 – 0 echipa SALINA Ocna Şugatag, ocupanta locului secund în Seria Nord.

Citește mai departe...

XELA merge cu două echipe la Turneul Internaţional din Kaposvar din Ungaria

Evaluare utilizator:  / 0

Pentru al treilea an consecutiv CS XELA Baia Mare va participa, începând de mâine, la poate cel mai puternic turneu internaţional de fotbal rezervat tinerelor talente fotbalistice din Europa Centrală şi de Est, turneu care se desfăşoară în Kaposvar, Ungaria.
Dacă în anii anteriori, când echipele erau în formare şi în curs de omogenizare cea mai bună performanţă a fost un loc 6, acum, după ce anul acesta aproape toate echipele clubului au obţinut rezultate deosebit de bune la toate categoriile de vârstă, antrenorii Emil Kemenes, Bogdan Cristian şi Dan Cristea nutresc speranţa unei poziţionări pe podium.

Grupă de foc pentru U 12

Grupa de 1998 sau U 12 a clubului XELA a picat în grupa B a competiţiei, la o categorie de vârstă la care participă 16 echipe din 8 ţări, respectiv Malta, Ucraina, Slovacia, Bosnia, Slovenia, România, Ungaria şi Polonia.

Citește mai departe...