Accesari

Azi86
Total832992

Guests : 6 guests online
Powered by CoalaWeb

Juniori B – ASA Tg Mures joaca in deplasare dar „acasa” la… LPS Tg Mures

Evaluare utilizator:  / 4
Cel mai slabCel mai bun 


Intr-un meci contand pentru etapa a 21 – a a Campionatului National Juniori B, Seria a 7 – a, ASA Tg Mures va juca sambata, de la ora 14 in deplasare la LPS Targu Mures, in fapt… acasa.
Meciul se va desfasura la Baza Trans Sil, pe terenul sintetic si conteaza pentru cea de-a treia etapa de la reluarea campionatului, un campionat in care ASA a obtinut  o victorie in deplasarea de la Interstar Sibiu si un egal alb pe teren propriu, cu cei de la Viitorul Ungheni.

Astfel, in momentul de fata elevii lui Adrian Pop sunt cantonati pe locul 5 in cea mai grea serie din campionat, singura cu 16 echipe.
Ei au adunat 11 victorii din cele 20 de meciuri disputate pana acum, 3 egaluri si 6 infrangeri, din care una la masa verde.
Ros – albastrii au marcat 42 de goluri si au primit 31, din care 3 in acel meci pierdut la masa verde cu Forex Brasov, in tur si au strans 36 de puncte.
Inainte de reluarea partii secunde a campionatului adversarii de maine aveau 18 meciuri disputate, 3 victorii, 2 egaluri si 13 infrangeri, 24 de goluri marcate si 56 primite, cu numai 11 puncte acumulate ocupand locul 13 in serie.
Va reamintim ca in alte doua meciuri amicable ASA s-a impus cu scorurile de 5 – 1 si 4 – 2, in timp ce in meciul oficial din tur, imediat dupa victoria cu 4 – 2 disputat, elevii lui Adrian Pop s-au impus numai cu 2 – 1, prin golurile marcate de Chertes si Parlea.
De asemenea, tot intr-un meci amical, ASA s-a mai impus in aceasta pauza de campionat si in fata Juniorilor A de la LPS Tg Mures, cu scorul de 6 – 0, chiar de ziua portarului Iuliu Mihail Rosiianu, portar care a scapat numai cu o etapa de suspendare dupa primul lui cartonas rosu din cariera.

http://www.rosiianu.ro/asa-tg-mures/stiri/425-juniori-b-asa-tg-mures-a-invins-cu-2-1-lps-tg-mures.html

http://www.rosiianu.ro/asa-tg-mures/stiri/416-meci-amical-juniorii-b-de-la-asa-tg-mures-i-au-invins-cu-5-1-pe-juniorii-a-de-la-lps-tg-mures.html

http://www.rosiianu.ro/asa-tg-mures/stiri/449-asa-a-invins-lps-tg-mures-cu-4-2.html

http://www.rosiianu.ro/asa-tg-mures/stiri/457-juniorii-b-de-la-asa-tg-mures-au-invins-cu-6-0-juniorii-a-de-la-lps-tg-mures.html

Share