Accesari

Azi55
Total1249599

Guests : 4 guests online
Powered by CoalaWeb

Juniori B - ASA Tg Mures joaca semifinala pe zona la Cupa Federatiei

Evaluare utilizator:  / 3


Pe terenul 2 de la Baza „Trans Sil” din Targu Mures se vor desfasura sambata, 23 mai jocurile semifinalelor Fazei Zonale la Juniorii B, echipele clasate pe locurile 3 – 6 in cea mai grea serie din aceasta editie de campionat, Seria 7.
Astfel, de la ora 16.00 joaca Interstar Sibiu cu LPS Sebes, in fapt ocupantele locurilor 3 si 6 din aceasta serie.
Interstar a adunat la finele campionatului 75 de puncte, 24 de victorii, 3 egaluri si 3 infrangeri, avand 83 de goluri marcate si 28 de goluri primate.

Citește mai departe...

Juniori B – ASA Tg Mures a terminat pe locul 5 si s-a calificat in „Cupa Federatiei”

Evaluare utilizator:  / 8


Desi au facut parte din cea mai grea serie din aceasta editie a Campionatului National Juniori B, adica din Seria 7, singura care a aliniat 16 echipe la startul competitiei si desi au fost mai mici cu un an de zile decat ceilalti competitor, elevii lui Adrian Pop au incheiat pe locul 5.
Pozitionarea lor pe acest loc, la finalul competitiei arata si vorbeste déjà de stabilirea unor relatii de joc, de o anumita omogenizare reusita de tanarul antrenor si pedagog, cu un grup masiv de jucatori adusi la echipa, atat in vara, cat si in pauza competitionala.

Citește mai departe...

Fk Csikszereda Miercurea Ciuc - ASA Tg Mures 0 - 3

Evaluare utilizator:  / 5


In penultimul meci din cadrul Seriei 7 a Campionatului  National Juniori B, echipa ASA Tg Mures a jucat in data de 22 aprilie in deplasare, la Miercurea Ciuc, echipa situata inaintea disputarii acestei etape pe locul 9 in campionat.
In tur targmuresenii se impusesera acasa cu scorul de 2 – 0, dupa golurile marcate de Maroscher si Chertes
De data aceasta intaririle din iarna si sudarea relatiilor de joc dintre tinerii fotbalisti s-au vazut, astfel incat elevii lui Adrian Pop s-au impus cu scorul de 3 – 0.

Citește mai departe...