Accesari

Azi277
Total785269

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Cristi Balaj si AJF Maramures au premiat vicecampionii nationali la ONSS

Evaluare utilizator:  / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Un moment de-a dreptul deosebit s-a petrecut astazi la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures, loc unde presedintele Cristian Balaj, renumitul arbitru international i-a premiat pe vicecampionii Romaniei la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar.
Echipa Scolii Generale „Dimitrie Cantemir” din Baia Mare a fost condusa, ca si pe teren, de profesorul Marcel Oana.
Dupa inerentele felicitari, in prezenta lui Emil Kemenes, care este si presedintele Centrului judetean de copii si juniori din cadrul AJF Maramures, Cristian Balaj le-a oferit copiilor o minge, o diploma, o cupa si un rand de echipament.


Echipamentul a fost oferit de Heinrich Schorsch, vicepresedintele de la Gloria Bistrita, om care dupa ce a condus ani la randul destinele fotbalului local, are in continuare afaceri in Baia Mare.
Dupa ce au facut o serie de fotografii si au vizitat sediul AJF, copiii au primit si fotografii cu autograful arbitrului.
Totodata, in numele conducerii Scolii, Marcel oana i-a premiat pe Iuliu Mihail Rosiianu si pe Razvan Revesz, ambii componenti ai echipei `98 a Clubului XELA, echipa care s-a calificat la Faza Finala pe tara la Juniorii D.
Ii felicitam si cu aceasta ocazie pentru bucuria pe care le-au facut-o copiilor!

Share