Accesari

Azi467
Total806347

Guests : 10 guests online
Powered by CoalaWeb

Juniori B - ASA Tg Mures a invins cu 11 – 0 echipa OSK Sf. Gheorghe

Evaluare utilizator:  / 7
Cel mai slabCel mai bun 


La pauza scorul era deja 5 – 0


Intr-un meci care-a contat pentru etapa a 26 – a a Campionatului National Juniori B, Seria a 7 – a, ASA Tg Mures a zdrobit cu scorul de 11 – 0 echipa OSK Sf Gheorghe.

La pauza scorul era déjà 5 – 0.

 

Antrenorul Adrian Pop a inceput meciul de palmares cu urmatoarea formula: NEGRUSA, TORNYAI, POP, BALDEAN, URSU, ONUL, HABA, TRAISTAR, SUT, UNGUREANU si BORDAS.
Au mai jucat Suciu, Filip, Hamed, Maroscher si Gergely.
In acest meci au marcat de cate doua ori Ungurean si Bordas, in timp ce Sut, Traistar, Baldean, Pop, Hamed, Filip si Gergely si-au trecut in palmares cate un gol.
De remarcat iarasi inspiratia antrenorului la schimbari, cei introdusi in teren marcand goluri, fapt care vorbeste si de o anumita omogenitate si echilibru valoric in lot.
Rezerve au fost la acest meci portarul Iuliu ROSIIANU si jucatorii CHERTES si BIROU.
In etapa urmatoare ASA va merge la codasa Unirea Tarlungeni, echipa pe care au invins-o in tur cu scorul de 8 – 0, dupa ce au marcat de cate doua ori HABA , ONUL si URSU, alaturi de TRAISTAR si MAROSCHER.
Cu scorul obtinut acum ASA isi consolideaza pozitia a 5 – a in clasament, iar adversarii din 15 aprilie nu au obtinut pana acum decat o singura victorie.
ASA a acumulat pana acum 14 victorii, 4 egaluri si 8 infrangeri, golaverajul fiind acum de 60 de goluri marcate si 38 primite, 46 de puncte.

Share