Accesari

Azi467
Total806347

Guests : 10 guests online
Powered by CoalaWeb

ASA Tg Mures vrea sa obtina cea de-a 14-a victorie in acest campionat

Evaluare utilizator:  / 5
Cel mai slabCel mai bun 


Intrun meci care va conta pentru cea de-a 26 – a etape din cadrul Seriei 7 a Campionatului National Juniori B, echipa pregatita de Adrian Pop e pregatita sa marcheze cea de-a 14 – a victorie din aceasta editie.
Adversarii de astazi sunt cei de la ACS Sepsi OSK, echipa care pana acum n-a adunat decat 4 victorii, 3 egaluri si 16 infrangeri din cele 23 de meciuri inregistrate la FRF, avand un golaveraj care ne permite sa visam la imbunatatirea substantiala al celui al nostru, adica au marcat numai 27 de goluri, primind 102, astfel acumuland numai 15 puncte si un minus de 75 de goluri in clasament ocupand pozitia 13.

Cifra 13 apare si la ASA Tg Mures in linia de clasament, insa la numarul de victorii obtinute pana acum din cele 25 de meciuri disputate.
Ros – albastrii au mai strans 4 egaluri pana acum, din care una chiar in tur, obtinuta pe terenul actualilor adversary, meci in care a marcat Rauta si in care Adrian Pop a inceput meciul in urmatoarea formula: Rosiianu, Tornyai, Birtalan, Szasz, Ursu, Onul, Moldovan, Haba, Csecs, Ungureanu si Traistar.
Au mai jucat Bordas, Rauta, Maroscher, Baldean si Tulbure.
Marcator a fost Rauta, inca o dovada ca Adrian Pop este inspirit pana si atunci cand decide schimbarile.
Un rezultat oarecum dezamagitor atunci, deoarece toata lumea se astepta la o victorie detasata.
Inaintea acestui meci ASA ocupa in continuare locul 5, avand 13 victorii din 25 de meciuri disputate, 13 victorii, 4 egaluri si 8 infrangeri, 49 de goluri marcate si 18 primite, 43 de puncte.

http://www.frfotbal.ro/index.php?competition_id=11&season=0&serie_id=965&etapa_id=11957

http://www.rosiianu.ro/asa-tg-mures/stiri/435-juniori-b-asa-tg-mures-la-o-noua-remiza-in-deplasarea-de-la-acs-sepsi-osk.html

Share