Accesari

Azi488
Total806368

Guests : 7 guests online
Powered by CoalaWeb

ASA Tg Mures a obtinut o remiza in deplasarea de la Viitorul Sibiu

Evaluare utilizator:  / 17
Cel mai slabCel mai bun 


La pauza ASA conducea cu 2 – 0, iar la final portarul Iuliu Mihail a salvat remiza


Intr-un meci care-a contat pentru etapa 23 din cadrul Seriei 7 a Campionatului National Juniori B, ASA Tg Mures n-a scos decat o remiza intr-un final de foc pe terenul celor de la Viitorul Sibiu, oras in care cu nu mai mult de o luna invinsese cu 3 – 1 si schimbase liderul de atunci, Interstar.

A fost un meci abordat cu o usurinta impardonabila, dovada ca la pauza scorul era déjà de 2 – 0 in favoarea ros – albastrilor pregatiti de Adrian Pop, dupa golurile marcate de Csecs si Sut.
A fost, intr-o alta ordine de idei si un meci in care antrenorul le-a maid at o sansa unora dintre jucatori, insa nu toti cei care-au jucat astazi titular dupa multa vreme si-au confirmat valoarea si constanta, iar superficialitatea in pregatire s-a vazut.
ASA a inceput in urmatoarea formula de joc: ROSIIANU – MAROSCHER, BIRTALAN, BALDEAN, BIROU, ONUL, HABA, CSECS, SUT, BORDAS si FILIP.
Au mai jucat CHERTES, UNGUREANU, URSU, GERGELY si SUCIU.
In etapa urmatoare ASA va juca acasa cu liderul de acum, FC Brasov.
Pana atunci ASA cantoneaza pe locul 5 in serie, cu o zestre de 43 de puncte accumulate dupa 23 de etape, avand 13 victorii, 4 egaluri si 6 infrangeri, din care una la masa verde, golaveraj 48 – 35.

Share