Accesari

Azi61
Total1276262

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Unu minus Unu | ACS Comuna Recea – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)

Evaluare utilizator:  / 1
Cel mai slabCel mai bun 


După înfrângerea neșteptată de la Iernut din etapa trecută, ACS Comuna Recea aștepta momentul descătușării în ceea ce se anunța a fi derby-ul etapei cu numărul 22 din C5. La recea venea ouna dintre cele mai bune echipe ale seriei cu 10 meciuri consecutive fără înfrângere, aflată în vârf de formă, cu victorii pe linie în acest retur de campionat, echipă aflată la egalitate de puncte cu Recea.
Partida a început cu un șutul lui Stoianof din min.2 respins de Bota. Până la pauză cei care își crează ocaziile de gol sunt gazdele care ratează deschiderea scorului în mai multe momente. Min.26 Dacian Dunca scapă singur cu Vlase, trimite pe lângă acesta iesit în întâmpinare, dar minge lovește bara și se întoarce la Vlase.

Min.29 Adrian Ster ratează deschiderea scorului din fața porții la o fază în care Vlase era ieșit în careu. După numai 1 minut Urs trimite din voleu de la 25 m mult peste poartă. În min.34 Lupu execută foarte bine o lovitură liberă din partea dreaptă a atacului, dar Asăujan ratează de puțin intercepția balonului la câțiva metri de poarta adversă. Același Asăujan angajat fosrte bine în careu de tânătul Dunca, ratează în poziție de singur cu portarul, în min.41. Repriza se închiei cu șutul lui Giurgiu prins de portarul Vlase.
După pauză metalurgiștii reușesc să echilibreze mijlocul terenului și își crează și ei ocazii de poartă. După șutul lui Giurgiu din careul advers care nu a prins cadrul porții (min.47), iese la rampă Șuteu care rateză deschiderea scorului în trei rânduri. Min.55 trimite o botă peste poarta lui Bota, în min.59 șutează foarte bine din partea dreaptă dar prinde Bota, pentru ca în min. 65 să scape sinngur cu Bota dar sutează peste poartă.
De cealaltă parte, șutul lui Ster de la 25 m, peste poată anunța golul din min.67. Un corner foarte bine executat de pe partea stangă de Giurgiu îl găsește în careu pe Lupu care trimite către poartă cu capul, se crează o aglomerare în fața porții, de unde, mai inspirat Asăujan trimite în poartă și deschide scorul: 1-0.
În min.75 Șuteu o mai ”comite” o dată și luftează o minge trimisă foarte bine de Mădălin Popa, la o fază la care Bota era ieșit.
Și dacă Șuteu nu ne-a putu marca gol, am făcut-o noi prin Urs care și-a înscris numele pe tabela marcatorilor în propria poartă, în min. 84, după o fază prelungită de atac, la un corner executat de pe partea stangă, Bold îi trimite lui Maftai care centrează tare și periculos în fata liniei porții, de unde Urs își trimite balonul în plasă: 1-1.
După egalare, ambele echipe au încercat desprinderea, și spre cinstea lor nu au încercat să tragă de timp.
Până la urmă, a fost un rezultat echitabil, într-o partidă echilibrată per ansamblu, dintre două dintre cele mai bune echipe ale seriei. În urma acestui rezultat, Metalurgistul Cugir, urcă pe locul 2 în clasament cu 42 puncte, în plasa liderului AFC Hermannstadt, în timp ce ACS Comuna Recea urcă pe locul 3 cu 42 puncte.
Călin Moldovan (antrenor Metalurgistul Cugir):”Din punctul meu de vedere era greu să scoatem mai mult astăzi pentru că am făcut foarte multe greșeli personale și am dat adversarului posibilitatea să ne pună în dificultate sau i-am dat încredere. Pe jocul adversarului nu ne-au pus în dificultate de multe ori doar din greșelile pe care le-am făcut mai ales la momentul de posesie, transmiterii balonului, poate și din cauza terenului, și de aici a apărut o oarecare stare de nesiguranță. Până la urmă îmi felicit jucătorii că au avut puterea să revină, să egalăm și am încercat, dar timpul era foarte scurt să câștigăm jocul. Nu ne gândim la promovare, e greu să promovăm, nu. Noi jucăm. Încercăm sa jucăm, să scoatem maximum posibil din fiecare joc, azi am întâlnit o echipă bună a serie, o echipă agresivă, pe un teren greu într-adevăr, un teren unde greu se poate juca, dar ne dorim să ducem cât mai mult seria asta de invincibilitate ”

ACS Comuna Recea – Metalurgistul Cugir 1-1 (0-0)

Stadion Comunal Săsar
Spectatori: cca 100
Au înscris: Asăujan (min.67) respectiv Urs (autogol, min.84)
Cartonașe galbene: Asăujan (18), Dunca(44), Chinde (72), David (90)
Arbitri: Florin Ovidiu Mazilu (Cluj Napoca) – centru; Ioan Alexandru Corb (Oradea), Sergiu Tudor Albu (Oradea)
Observatori: Dinu Lucaciu (Cluj Napoca), Aurel Daicu (Suceava).

ACS Comuna Recea: Bota – Pașca, Lang, Urs, Gherman, Dacian Dunca (Rațiu 90+1), Asăujan, Răzvan Lupu (David 71), Chinde, Giurgiu, Ster (Ionuț Mureșan 78). Rezerve: Roșiianu – George Mureșan, Mihai Gherghel. Antrenori: Romică Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).

Metalurgistul Cugir: Vlase - Șuteu (Marinoiu 86), Săuca, Tudor, Mădălin Popa, Taban (Radu 70), Tătar, Bold, Maftei, Stoianof, Lucian Itu. Antrenor: Călin Moldovan

Sursa foto: Alin Botioc


Share