Accesari

Azi347
Total745003

Guests : 11 guests online
Powered by CoalaWeb

ACS Comuna Recea a întrerupt seria victoriilor pentru Unirea Jucu!

Evaluare utilizator:  / 1
Cel mai slabCel mai bun 


ACS Comuna Recea – Unirea Jucu 0- 0 (0-0)


Partida contând pentru etapa 10 din Liga 3 seria C5, dintre ACS Comuna Recea și Unirea Jucu s-a desfășurat pe Stadionul Comunal Săsar, pe o ploaie rece și deasă, misiunea celor două echipe de a-și adjudeca cele trei puncte fiind serios îngreunată de stare terenului.
Oaspeții de la Unirea Jucu veneau la Recea în a treia deplasare consecutivă, având 5 victorii consecutive, ultima înfrângere pentru elevii lui Alpar Meszaros fiind înregistrată tot în Maramureș, de această dată  la Ulmeni, 1-4 pe 16 septembrie 2016.

Deși participarea în Liga 3 a fost incertă la începutul campionatului și cu un start de sezon destul de ezitant, Unirea Jucu s-a afirmat ca fiind una dintre echipele bune ale seriei, înaintea partidei ocupând locul 5, cu un punct în fața echipei din Recea.
Partida n-a avut un istoric demn de consemnat, dar s-a jucat cu foarte mare angajament din partea ambelor formații, cu o luptă dură la mijlocul terenului.
Ocazii de poartă s-au consemnat la ambele porți, cei mai periculoși în fața porții fiind Chinde, Mureșan și Ster de la gazde, respectiv Cubleșan, Alex Pop și Florin Dan.  În prima repriză, Florin Dan a trimis un șut în bara porții apărate de Bota în min.30.De remarcat din nou evoluția bună a portarului Bota care a reușit să repingă cu dificiultate o bombă a lui Rogozan din min.80, reușind să păstreze imaculată tabela până la finalul partidei.
Pentru ACS Comuna Recea continuă seria meciurilor extrem de dificile, elevii lui Romică Buia și Ovidiu Mic urmând să joace în două deplasări la Tg. Mureș cu ASA II și la Cluj cu Sănătatea.
Alpar Meszros (antrenor Unirea Jucu): ”A fost un meci de luptă în care ambele formații și-au dorit foarte mult victoria. Până la urmă pot să spun că este un rezultat echitabil dar dacî noi ne fructificam cele trei mari șanse în prima repriză atunci se schimba aspectul jocului. Nu e nici o problemă că ne-am întrerupt seria victoriilor, am avut trei meciuri în deplasare și am scos 7 puncte. Eu zic că echipa e pe drumul cel bun ”.

ACS Comuna Recea – Unirea Jucu 0-0 (0-0)

Stadion Comunal Săsar
Spectatori: cca 100
Arbirii: Alexandru Bălan (Deva) – centru; Marius Alin Lazăr (Bistrița Năsăud), Mircea Andrei Roșca (Bistrița Năsăud) – asistenți.
Observatori: Constantin Por (Satu Mare), Ivan Toma (Bistrița).

ACS Comuna Recea : Bota – Taraczkozi, David, Urs, Gherman, Rațiu (Sabadâș min.58), Cuc (Asăujan min.85), Valer Giurgiu, Mureșan, Chinde, Adrian Ster. Rezerve: Roșiianu – Pașca, Mateaș, Lang, Serge. Antrenori: Romulus Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).
Unirea Jucu : Sălăjan – Budăcan, Ionescu, Lupu, Bituleanu, Rogozan, Bucur, Cubleșan, Dan Florin (Lazăr min.90), Vlad Pop (Brumă min.75), Alex Pop (Fertea min.60). Rezerve: Țicrea – Neamț, Maxin, Crișan. Antrenori: Alpar Meszaros (principal), Bogdan Florea (secund).

Share