Accesari

Azi145
Total723309

Guests : 12 guests online
Powered by CoalaWeb

Victorie la scor pentru Recea! ACS Comuna Recea – CS Iernut 4-0 (1-0)

Evaluare utilizator:  / 1
Cel mai slabCel mai bun 


După două înfrângeri și un egal în campionat, ACS Recea a reușit să se impună pe teren propriu în fața echipei CS Iernut cu 4-0 (1-0), înntr-o partidă contând pentru etapa 6 a seriei C5 din Liga 3. Golurile au fost marcate de  Chinde (min.82 și 86), Mihăiță Deac (min.21), Sabadâș (min.90+3 din 11 m).
Partida de pe Stadionul Comunal Săsar nu a fost una chiar atât de ușoară precum o arată scorul, CS Iernut fiind una dintre echipele care încasează greu gol, partidele pierdute în campionat de elevii antrenați de Nicolae Ghira și Horațiu Moldovan, fiind doar la diferență de un gol.

Prima repriză a partidei a fost una clar dominată de gazde care au reușit să înscrie primul gol al partidei prin Mihăiță Deac, în urma uneui corner executat scurt de Giurgiu către Adrian Ster, acesta i-a pasat foarte bine în careu lui Deac care are o execuție de kinogramă trimițând direct în vinclul porții apărate de Crăciun: 1-0.

Până la gol elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic au irosit alte trei ocazii de a marca : Deac (min.6) trimite cu capul peste poartă o centrare venită de la Giurgiu, apoi Urs (min.9) trimite și el cu capul o minge prinsă de portarul mureșean, după o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă de Mureșan, pentru ca apoi Giurgiu să șuteze de la 20 m remarcându-l încă odată pe portarul oaspeților Crăciun.

După pauză, oaspeții ies mai curajos la atac și reușesc să echilibreze mijlocul terenului, încercând egalarea prin Bălaș care trimite periculos spre poarta gazdelor dar Bota reușește să salveze reținând minhea în doi timpi (min.58).
Trei minute mai târziu, Deac este faultat clar în careu la o deschidere a lui Adrian Ster (min.61). Penalty-ul este executat de Bota care trimite în bara porții, iar scorul rămâne nemodificat. Același Bota își mai salvează echipa o dată în min. 67 care respinge din nou la lovitura de cap a lui Balea, după un corner executat de pe partea dreaptă .

Elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic reușesc desprinderea în min. 82, când Giurgi croșetează câțiva adversari la marginea careului de 16 m, îi pasează foarte bine lui Chinde în interiorul careului care șutează și majorează scorul la
2-0.

Două minute mai târziu, în min 84, Adrian Ster trimite excelent cu capul o minge care îl pune pe Chinde în postură de unu la unu cu portarul Crăciun dar ratează majorarea scorului. Nu o va face și în min. 86 când scăpat din nou pe partea dreapta în careul oaspeților trimite în colțul lung al porții apărate de nefericitul Crăciun: 3-0.

Scorul final va fi stabilit de Sabadâș în min. 90+3, care a tranformat o nouă lovitură de la 11 m, după ce tot el fusese faultat în careu de Crăciun: 4-0

În urma acestui rezultat ACS Recea urcă pe poziția 4 în calsamentul seriei și se pregătește pentru un meci infernal la Cugir, acolo unde va juca etapa viitoare cu Metalurgistul.

Partida cu CS Iernut a arătat o altă față a echipei antrenate de Romică Buia și Ovidiu Mic, cu mai multă determinare, ambiție și dăruire față de precedentele partide în care nu au reușit să câștige. O victorie în deplasarea de la Cugir ar putea consolida poziția în clasament la mijlocul turului campionatului, și ar conturat încet-încet echipele care se vor bate pentru promovarea în Liga 2. Până acum, este clar că două echipe se luptă pentru prima poziție: Sănătatea Cluj și AFC Hermannstadt, ambele cu 16 p, cu câte 5 victorii și 1 egal.

ACS Comuna Recea – CS Iernut 4-0 (1-0)

Stadionul Comunal Săsar
Spectatori: cca 200
Au înscris: Chinde (min.82 și 86), Mihai Deac (min.21), Sabadâș (min.90+3, dim 11m).
Arbitrii: Mihai Domșa (Aiud) – centru, Zoltan Torok (Cluj Napoca), Dragoș Popa (Băișoara-Cluj).

ACS Comuna Recea: Bota (Roșiianu min.90+1))– Taraczkozi, David, Urs, Mureșan, Cuc (Gherman min.90+1), Rațiu (Sabadâș min.81), Giurgiu, Chinde, Mihai Deac (Asăujan min.79), Adrian Ster. Rezerve: Pașca, Mateaș, Serge. Antrenori: Romică Buia (Principal), Ovidiu Mic (secund).

CS Iernut: Crăciun – Ardelean (Apultan min.70), Balea, Marian George, Ungur, Liviu Chețan, Ionuț Chețan, Teban, Bălaș, Bîrseti, Groza. Rezerve: Ștef – Moldovan, Stoica, Meruțiu, Pastor, Mărginean. Antrenori: Nicolae Ghira (principal), Horațiu Moldovan (secund).

Share