Accesari

Azi359
Total745015

Guests : 9 guests online
Powered by CoalaWeb

Dorin Toma invins clar de foștii săi elevi!

Evaluare utilizator:  / 1
Cel mai slabCel mai bun 


Cupa României: Viitorul Ulmeni – ACS Comuna Recea 0-3 (0-1)!


Prima rundă a Cupei României la fotbal a adus față în față pe stadionul orășenesc din Ulmeni pe Viitorul Ulmeni, proaspăt promovată în Liga 3 și ACS Comuna Recea, deja divizionară de Liga 3 cu rezultate remarcabile în campionat.

După despărțirea de FCM Baia Mare, antrenorul Dorin Toma a ales să participe la ceea ce se vrea a fi ”Proiectul Ulmeni” cu bătaie lungă către capitala județului Maramureș, Baia Mare, respectiv...Stadionul Municipal ”Viorel Mateianu”.

Doar că entuziasmul noii conduceri de la Viitorul Ulmeni nu este ”împărtășit” și de echipa condusă de Romică Buia și Ovidiu Mic, care și-au asigurat serviciile unor fotbaliști de la FCM Baia Mare, care tocmai s-a desființat, în detrimentul echipei a cărui președinte instalat este proaspătul consilier județean Cornel Varga.

Prin urmare, meciul de Cupa României dintre Viitorul Ulmeni și ACS Comuna Recea a adus față în față cei care până mai ieri făceau parte din același club: FCM Baia Mare. Este vorba despre antrenorul Viitorului Ulmeni, pe de o parte și jucătorii ACS Comuna Recea pe de o parte, Mihăiță Deac, Valer Giurgiu, Marian Urs, Adrian Ster sau Iuliu Roșiianu, ca să numim doar o parte dintre ei.

La capătul celor 90 minute ACS Comuna Recea antrenată de Romulus Buia și Ovidiu Mic s-a impus cu categoricul scor de 3-0 (1-0) prin golurile marcate de Chinde (min.9 și 81) și Deac (min.77).

Prima repriză a fost una la discreția oaspeților care au controlat jocul și mijlocul terenului reușind să înscrie prin   Chinde în min.9 după o pătrundere în careul advers și un șut la colțul lung: 0-1. Până la pauză ACS Comuna Recea a mai avut un gol anulat pe motiv de ofsaid a lui Adrian Ster.

După pauză gazdele ies de la cabine bine motivate și echilibrează jocul la mijlocul terenului, creându-și situații de egalare și datorită loviturilor libere obținute în preajma careului oaspeților, dar Iuliu Roșiianu și bara s-au opus egalării.

În min.67, Mihăiță Deac este faultat clar în careu de portarul gazdelor Danciu, dar arbitrul sătmărean Szabolcs Kovacs a lăsat jocul să continue. După doar 4 minute Haoși, introdus după pauză de Dorin Toma zguduie bara poarții aparată fosrte bine de Iuliu Roșiianu. În min.77, Mihăiță Deac angajat foarte bine pe partea stangă a atacului scapă de un fundaș al gazdelor, intră în careu și-l execută de Danciu: 0-2.

Debusolarea în tabăra gazdelor continuă și după numai 4 minute Viorel Chinde, cel mai bun jucător de pe teren, stabilește scorul final: 0-3 la capătul unei acțiuni puratată pe partea dreaptă.

Partida a fost una de mare angajament din partea ambelor echipe, fiind un test cât se poate de util în vederea startului noului sezon al Ligii 3 în care cele două echipe vor reprezenta Maramureșul. Rămâne de văzut care dintre cele două (sau dacă...) vor avea șanse de promovare în Liga 2!

Viitorul Ulmeni – ACS Comuna Recea 0-3 (0-1)

Au înscris: Chinde  (min.9 și 81), Mihai Deac (min.77)
Arbitrii: Szabolcs Kovacs (centru), Szolty Kopriva, Sergiu Neichi (asistenți), toți din Satu Mare

Viitorul Ulmeni: Danciu – Gherman, Vanca, Ignat, Șerban, Borota, Balmoș, Cherebem, Chiorean, Ardelean, Feraru. Antrenori: Dorin Toma (principal), Cristian Bogdan (secund).

ACS Comuna Recea: Iuliu Roșiianu – Mateaș, Lang, David, Taraczkoczi, Chinde (Pașca), Cuc, Asăujan, Valer Giurgiu (Mureșan), Adrian Ster, Mihai Deac(Sabadâș).

Share