Accesari

Azi295
Total1043064

Guests : 8 guests online
Powered by CoalaWeb

Juniorii de la FC Baia Mare rup tot în turneul zonal al Cupei Hagi

Evaluare utilizator:  / 2
Cel mai slabCel mai bun 

Ieri, 5 aprilie, au avut loc, pe terenul de fotbal Mocira, meciurile retur ale Cupei Hagi.
Juniorii FC Baia Mare, grupa 1997-1998, au participat  alături de echipele Xela, Arsenal, FC V.Mateianu şi CSS 2 Baia Mare, în seria Sud.
Grupa de juniori FC Baia Mare s-a clasat pe primul loc, acumulând un total de  16 puncte, iar a doua echipă clasată  este  Xela cu un total de 12 puncte.
Scorul celor patru meciuri jucate de FC Baia Mare juniori a fost: FC Baia Mare – FC V.Mateianu 3 – 0, FC Baia Mare – CSS2  5 – 0, Xela – FC Baia Mare 0 – 2,  iar ultimul meci de joc disputat între FC Baia Mare şi Arsenal s-a încheiat cu un scor strâns de 3 la 2.


Diferenţa a fost făcută în teren de Cristian Pop, marcator a două goluri, de Rareş Raţu care a marcat două goluri, de golgheterul Adrian Şter care a marcat un total de patru goluri, de Ciprian Jurj şi Lorand Lang care au marcat câte un gol şi de portarul Iuliu Mihail Roşiianu, care-a avut câteva intervenţii salutare.

Primele două clasate din seria Sud se califică, alături de primele două clasate din seria Nord - Tisa Sighet şi Salina Ocna Şugatag - în turneul final, care se va desfăşura mâine,  7 aprilie, la Ocna Şugatag.
“ Echipa care va câştiga mâine la Ocna va pleca pe data de 16 aprilie la finala pe judeţe care va avea loc la Cluj, iar apoi, pe 21 iunie, finala pe ţară care se va disputa la Constanţa. Noi sperăm să mergem mai departe la Cluj şi să ne petrecem concediul şi să jucăm meciul final la Constanţa”, ne-a declarat antrenorul FC Baia Mare juniori, Vasile Ignat.
Vom reveni cu amănunte miercuri, după finala de la Ocna Şugatag.

Cupa-Hagi-02.jpgCupa-Hagi-03.jpgCupa-Hagi-04.jpgCupa-Hagi-05.jpgCupa-Hagi-06.jpgCupa-Hagi-07.jpgCupa-Hagi-08.jpgCupa-Hagi-09.jpg

Share