Accesari

Azi0
Total609942

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Iuliu Roșiianu convocat la Selecționata României Under 17


Selecționata României Under 17 continuă acțiunile de selecție, următoarea acțiune a elevilor lui Adrian Boingiu se va desfășura la Tărlungeni în perioada 16-18 mai 2016, cu partide de verificare.

La aceasta acțiune a fost selecționat și Iuliu Rosiianu al treilea portar de la FCM Baia Mare, în vârstă de doar 17 ani! Această selecție a lui Iuliu Roșiianu este cu atât mai meritorie, cu cât este și singura convocare a unui fotbalist din Maramureș la această categorie de vârstă.

Register to read more...

Se naşte un mare portar al Maramureşului, Iuliu Mihail Roşiianu!


Am aflat din surse sigure că Iuliu Mihail Roşiianu ( foto ) a fost convocat la Reprezentativa României de fotbal Under 16, în vederea jucării unui meci a acestei selecţionate pe 24 martie  a.c.
Tânărul portar băimărean Iuliu Mihail Roşiianu, este legitimat la juniorii B ai echipei ASA Târgu Mureş, după ce a fost transferat de la CFR 1907 Cluj Napoca ( antrenor Alin Cazan ), că deh, oamenii de fotbal serioşi văd şi întrevăd valoarea unui fotbalist, fie el şi junior sau mai ales pentru aceasta deoarece la această vârstă fotbaliştii de viitor costă mai puţin.

Register to read more...

Iuliu Mihail Rosiianu la prima convocare la Nationala Romaniei U 16


In momentul de fata portarul baimarean IULIU MIHAIL ROSIIANU este legitimat la ASA Tg Mures, localitate unde fotbalul se mananca pe paine.
El s-a nascut in data de 28 ianuarie 1999 si pana acum a mai imbracat tricoul echipelor FC Baia Mare, XELA Baia Mare, Salina Ocna Sugatag si CFR Cluj.
Sub culorile fiecarui club in parte si-a adjudecat cel putin un titlu de „Cel mai bun portar”, avand pana acum si 10 goluri marcate in competitiile oficiale, 9 din lovituri de pedeapsa.

Register to read more...