Accesari

Azi344
Total1273302

Guests : 18 guests online
Powered by CoalaWeb

Fk Csikszereda Miercurea Ciuc - ASA Tg Mures 0 - 3

Evaluare utilizator:  / 5
Cel mai slabCel mai bun 


In penultimul meci din cadrul Seriei 7 a Campionatului  National Juniori B, echipa ASA Tg Mures a jucat in data de 22 aprilie in deplasare, la Miercurea Ciuc, echipa situata inaintea disputarii acestei etape pe locul 9 in campionat.
In tur targmuresenii se impusesera acasa cu scorul de 2 – 0, dupa golurile marcate de Maroscher si Chertes
De data aceasta intaririle din iarna si sudarea relatiilor de joc dintre tinerii fotbalisti s-au vazut, astfel incat elevii lui Adrian Pop s-au impus cu scorul de 3 – 0.

ASA a inceput in urmatoarea formula: ROSIIANU – BORDAS, POP, BIRTALAN, URSU, ONUL, HABA, UNGUREAN, SUT, HAMED si TRAISTAR.
De doua ori a marcat HAMED, o data BIRTALAN.
Au mai jucat MAROSCHER, RĂUTA, GERGELY, SUCIU si FILIP. Reserve nefolosite au fost NEGRUSA, BALDEAN si BIROU.
Cu aceasta victorie baietii din „orasul florilor” si-au consolidat pozitia a 5 – a in serie, implicit calificarea si participarea la Cupa Confederatiei.
Ei au acumulat inaintea ultimei etape 55 de puncte in 29 de etape, 17 victorii, 4 egaluri si 8 infrangeri, din care una la masa verde, un golaveraj pozitiv, adica 74 marcate si 40 primite.
In ultimul meci, acasa, pe teren propriu ASA intalneste Brasovia Brasov, echipa pe care au invins-o in tur, in deplasare, cu scorul de 2 – 1.

Share