Accesari

Azi208
Total1261836

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Victorie mare pentru ACS Comuna Recea

Evaluare utilizator:  / 1
Cel mai slabCel mai bun 


Liga 3, seria C5: ACS Comuna Recea-FC Zalău 3-2 (0-2) 

ACS Comuna Recea a obținut a treia victorie consecutivă în campionat la capătul unui meci în care s-au văzut conduși cu 2-0 la pauză. Elevii lui Romică Buia și Ovidiu Mic au făcut o repriză secundă senzațională și au întors rezultatul în favoarea lor.

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru Recea care s-au văzut conduși încă din min.3 cu 0-1, după ce Pașca a trimis greșit o pasă către propriul portar, interceptată de Istrate care a speculat neînțelegerea fotbaliștilor gazdă și a deschis scorul.

După primirea golului ACS Recea a avut posibilitatea egalării în min.13 când Deac și Ster l-au evidențiat pe portarul Băican în aceiași fază. În min. 25 Adrian Ster scapă singur spre poarta zălăuană dar șutează slab și portarul Băican respinge. Și parcă nu ar fi fost toate acestea suficiente, înainte de plecarea la cabine gruparea de sub Meseș mai înscrie odată în min.45 prin același Istrate (cel mai bun jucător de la FC Zalău), la capătul unei acțiuni în care a fost angajat în careu printre fundașii gazdelor de Stanciu: 0-2.

Repriza a doua a avut un cu totul alt istoric. Elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic au intrat in teren extrem de motivați și s-au instalat în jumătatea zălăuană. Min.49 Asăujan trimite slab spre poartă din careul mic iar Băican respinge cu piciorul. În min. 52 Giurgiu reduce din diferență trimițând în poartă centrarea lui Cuc venită de pe partea stangă: 1-2. Min.63 Adrian Ster mai scapă odată singur spre poartă și din nou îl evidențiază pe Băican. Min.75 vine și egalarea după ce Mihăiță Deac a croșetat câțiva apărători zălăuani pe partea stangă a atacului și a șutat în plasă o minge pe care Băican a încercat s-o respingă: 2-2. Lovitura de grație pentru FC Zalău a fost dată în min.82 când la o fază care nu anunța nimic Adrian Ster preia cu spatele la poartă o minge venită din aruncare de la margine, și îl depășește pe Bucur care îl faultează clar în suprafața de pedeapsă. Lovitura de la 11 m a fost transformată cu siguranță de Alin Bota: 3-2. Finalul de partidă a fost tensionat, cu FC Zalău încercând egalarea din toate pozițiile.

 

Până la urmă finalul de meci a consființit victoria ACS Comuna Recea, care pentru a doua săptămână consecutivă coboară ocupanta locului 2 până pe locul 3. Prima dată a fost Sănătatea Cluj care după înfrângerea cu ACS Comuna Recea a coborât pe locul 3, iar acum a fost FC Zalău care după această înfrângere au coborât și ei pe locul 3. ACS Comuna Recea a urcat pe locul 4 în clasament și a ajuns la 7 partide fără înfrângere (5 victorii și 2 egaluri) și se va deplasa etapa viitoare la liderul seriei AFC Hermannstadt.

 

Constantin Olariu (antrenor FC Zalău): ”Cred că prima repriză am controlat-o în totalitate, dovadă și scorul, iar repriza a doua am intrat un pic relaxați, am luat gol, după care echipa adversă venind cu elan ne-au dominat în totalitate și pe final au reușit să înscrie și să obțină victoria.Cred că cele două reprize au fost diametral opuse, una a noastră, una a lor, ei au finalizat cu un gol în plus și asta a fost. Este adevărat că am ratat șansa de a ne apropria de lider, dar noi avem un obiectiv foarte clar, locurile 1-8 deci ca urmare noi suntem în grafic, mergem în continuare înainte, luăm fiecare meci pas cu pas și încercăm să scoatem cât mai mult de la fiecare meci.”

Romulus Buia (antrenor ACS Comuna Recea):”Victorie muncită, puteam să ne asigurăm victoria din prima repriză, le-am spus jucătorilor că au muncit foarte bine și prima repriză dar n-au fructificat ocaziile pe care le-au avut, am avut 4-5 ocazii de a înscrie, dar important este că le-am fructificat pe cele din repriza a doua și am obținut victoria. Da, meciul a început practic de la 0-1, asta e...se mai fac greșeli într-o echipă, dar important este că Pașca și-a revenit și a făcut un meci bun până la urmă. Le-am spus la pauză că e păcat de efortul care l-au făcut și dacă vor avea asemenea ocazii să încerce să înscrie pentru că e păcat să ai 4-5 ocazii din care să nu înscrii și să te conducă echipa oaspete cu 2-0. Luăm fiecare meci pas cu pas, urmărim să obținem maximum de la fiecare joc. Vom avea o săptămână grea, o să pregătim meciul cu liderul așa cum le-am pregătit și pe celelalte, dar jucând și în deplasare cred că vom alcătui o altă formație, și putem face o surpriză frumoasă”

 

ACS Comuna Recea-FC Zalău 3-2 (0-2)

 

Stadion Comunal Recea

Spectatori cca 150

Au înscris: Giurgiu (min.52), Deac (min.75), Bota (min.82-penalty) respectiv Istrate (min.3 și min.45)

Cartonașe galbene: Bota, Lang, Asăujan, Ster respectiv Istrate, Tăbîrță

Arbitrii: Szabolcs Kovacs (Carei), Tamas Kopriva (Satu Mare), Zsolt Kopriva (Satu Mare).

Observatori: Mircea Ciglenean (Cluj Napoca), Daniel Cioloboc (Tg. Mureș).

 

ACS Comuna Recea: Bota – Pașca, Lang, Gherman, Giurgiu, Cuc, Asăujan (Mateaș min.85), Mureșan, A.Ster (Sabadâș min.90), Deac (Rațiu min.88). Rezerve: Roșiianu – Chinde, Serje. Antrenori: Romulus Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).

FC Zalău: Băican – Turda, Mateciuc, Bucur, Țârlea, Coți, Stanciu, Vălimăreanu (Hosu min.82), Alex Maria (Bercean min.65), Istrate, Tăbîrță. Rezerve: Andrei Pop – Tonko, Alexandru Pop, Meleg, Taloș. Antrenori: Constantin Olariu (principal), Cristian Oros (secund).

Share