Accesari

Azi257
Total1043026

Guests : 13 guests online
Powered by CoalaWeb

Baimarenii Iuliu Rosiianu si Adrian Ster debuteaza la CFR Cluj contra celor de la Ardealul

Evaluare utilizator:  / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Dupa perfectarea si parafarea transferurilor portarului Iuliu mihail Rosiianu si al mijlocasului central Adrian Ster de la Salina Ocna Sugatag la CFR Cluj Napoca, acestia vor juca primul  meci sub culorile noii lor echipe, intr-un meci amical in compania echipei Ardealul Cluj Napoca.
Meciul se va disputa sambata, 19.01.2013 de la ora 12.00 la Baza Sportiva Ardealul din Cluj Napoca.
CFR Cluj Napoca va folosi la acesta partida amicala doua formatii, respectiv CFR Cluj ’98 si CFR Cluj ’99, care vor incerca sa obtina un rezultat pozitiv, chiar daca este o partida amicala, contra unei echipe a Ardealului formata doar din jucatori nascuti in anul 1998.
In campionatul juniorilor “C” a judetului Cluj, CFR participa cu doua echipe, CFR Cuj 1 ocupand la finalul turului, locul I in Seria 2, cu 8 victorii din tot atatea meciuri disputate, avand cele mai multe goluri inscrise (84) si cele mai purine goluri primite (3).


Dovada a faptului ca CFR Cluj Napoca priveste cu maxima seriozitate aceasta competitie a juniorilor “C” este si faptul ca au reusit achizitionarea, inca din aceasta iarna, a celor doi fotbalisti talentati, proveniti de la Salina Ocna Sugatag, echipa campioana a judetului Maramures, Iuliu Rosiianu si Adrian Ster.
Achizitia celor doi fotbalisti este doar o prima etapa in incercarea ceferistilor de a obtine suprematia si la nivelul juniorilor, asa cum echipa de seniori a reusit acest lucru in prima divizie a tarii, intarirea lotului continuand si cu viitoare achizitii de marca.
Antrenorul echipe CFR Cluj ’99, Alin Cazan se va putea baza in aceasta partida amicala pe un lot format din Iuliu Mihail Rosiianu si Vlad Muresan  – portari, precum si pe jucatorii de camp Andrei Tornyai, Remus Gabor, Radu Petrisor, Rares Agrijan, Alexandru Isac, Darius Badea, Catalin Cret, Alexandru Petrus, Adrian Pop, Paul Ciciovean, Mark Nyeki, Claudiu Calian, Marian Petean, Bogdan Milandru, Daniel Hetea, Cristian Magerusan si Robert Kallo.
Lotul echipei CFR Cluj ’98, va fi condus de pe margine de antrenorul Gheorghe Vasile, care se va baza pe urmatorii jucatori: Cristian Rad, Dorin Farcas si Flaviu Petric – portari si jucatorii de camp: Daniel Parv, Norbert Csiki, Aurelian Liscan, Alin Moldovan, Antonio Hart, George Cazan, Sebastian Petrus, Antonio Lesan, Denis Ros, Alexandru Chereches, Gelert Kakasi, Vlad Socaciu, Robert Lacatus si Adrian Ster.

Share