Accesari

Azi279
Total1043048

Guests : 14 guests online
Powered by CoalaWeb

Infrangere pentru Salina “B”

Evaluare utilizator:  / 0
Cel mai slabCel mai bun 

In ultima etapa a turului Campionatului de Juniori “C”, echipa Salina “B” Ocna Sugatag a fost invinsa la limita cu 1 – 0 in deplasarea de la Sporting Recea.
Daca in urma cu o saptamana Salina “A” ii administra un sec 5 – 0 aceleiasi Sporting Recea, de aceasta data, echipa a doua a clubului Salina Ocna Sugatag, formata din jucatori nascuti in marea lor majoritate in 1999 si mai tineri, s-a vazut invinsa de o echipa, Sporting Recea, care s-a simtit mai bine pe terenul greu si noroios, reusind sa inscribe singurul gol al partied in repriza a doua in minutul 51.
Dupa parcurgerea primei jumatati a campionatului, Salina “B” Ocna Sugatag a reusit sa obtina sase victorii si patru infrangeri,

un parcurs foarte bun pentru o echipa cu un an mai tanara decat restul celorlalte echipe, anuntandu-se printre principalele pretendente la castigarea viitoarei editii de campionat cand vor evolua la grupa lor de varsta.
Revenind la meci, sa mai spunem ca meciul a fost unul echilibrat pe tot parcursul sau si doar o greseala in aparare a salinarilor a facut ca tabela sa arate la sfarsitul meciului 1 – 0 pentru gazdele de la Recea.
Numai neinspiratia lui Varga Gratian, Razvan Revesz si Cosmin Pintea a facut ca echipa noastra sa nu plece din aceasta deplasare cu un punct, care ar fi fost mai echitabil, dupa aspectul jocului.  
Sa mai mentionam excelenta prestatie a portarului Iuliu Rosiianu care si-a salvat echipa in 3 – 4 situatii dificile.
Lotul echipei Salina “B” in acest meci a fost format din portarul Iuliu Mihail Rosiianu si jucatorii de camp  Calin Andrei, Bandi Alexandru, Dunca Dacian, Costin Mugurel, Oanea Alexandru, Variu Robert, Varga Gratian, Herteg Sergiu, Razvan Revesz, Pintea Cosmin, Lang Alin, Timis Ionut, si Moldovan Denis.

Share