Accesari

Azi226
Total1261854

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Sănătatea a virusat Recea!

Evaluare utilizator:  / 3
Cel mai slabCel mai bun 


ACS Comuna Recea – Sănătatea Cluj 0-1 (0-0)


De aproape o lună de zile nu a mai câștigat Recea în campionat, din 14 aprilie 2017, de la victoria obținută la Oșorhei în ultimele minute ale partidei. De atunci au trecut patru etape de campionat, din care Recea nu a jucat una, dar a pierdut clar la Jucu, iar din cele două partide de pe teren propriu cu ASA Tg. Mureș II și Sănătatea Cluj nu a reușit să obțină decât un singur punct.
După partida de acasă cu ASA Tg. Mureș II, o partidă de predat la copii și juniori despre cum ar trebui să nu ai voie să ratezi într-un meci, virușii verzi au venit la Recea să obțină toate cele trei puncte, încurajați oarecum de forma slabă a elevilor lui Romică Buia și Ovidiu Mic.


Partida cu ASA Tg. Mureș a lăsat urme serioase în lotul maramureșenilor, Viorel Chinde și Lutzu Giurgiu nu au evoluat, primul cu fractură de piramidă nazală, al doilea cu genunchiul umflat. Și acest lucru s-a văzut în jocul echipei, care a avut de suferit atât la construcție cât și la finalizare. Elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic nu au mai avut clarviziune în joc, construcția la mijlocul terenului lipsind aproape cu desăvârșire, cu mingi aruncate la bătaie, de unde apărarea virușilor verzi respingeau aproape orice atac.
Jocul per ansamblu a fost unul de slabă factură tehnică, iar dacă în precedenta partidă de acasă cu ASA Tg. Mureș II, au fost extrem de multe ocazii de poartă, de această dată nu se pot consemna foarte multe.
Cea mai importantă fază a meciului s-a petrecut în min. 16, când la o aruncare de la margine a lui Gherman de pe parte stangă, Adrian Ster prelungește mingea cu capul peste apărarea clujeană, Asăujan scapă singur cu portarul Lăzăreanu și înscrie dar centralul Dan Alexandru Gornic anulează eronat golul la semnalizarea tușierului Dănuț Vasile Costea, pe motiv de offside. Și dacă nu a fost să fie 1-0, avea să 0-1 (!!!) după golul înscris de Dan Matei în min.56, când la o urcare a sa în atac a pătrus pe partea stangă a atacului clujean în careu de unde a trimis puternic în plasă.
În rest nu ar fi foarte multe de consemnat, poate doar faza din min. 77 când același Asăujan a croșetat foarte bine apărarea clujeană a pătruns în careu dar a ratat de puțin ținta, trimițând pe langă bara porții apărată de Lăzăreanu.
În urma acestui rezultat negativ, ACS Comuna Recea a căzut pe locul 4 în clasament.
Una este alta, dacă AFC Hermannstadt este virtual promovată în Liga 2, pentru podium se bat în acest moment nu mai puțin decât 6 echipe: Metalurgistul Cugir, Unirea Jucu, ACS Comuna Recea, Sănătatea Cluj, FC Zalău și Gaz Metan Mediaș II. Iar programul echipei din Recea este extrem de greu în ultimele trei etape, cu două deplasări (La Zalău și Mediaș) și o partidă acasă cu (de-acum) nou promovata în Liga 2 AFC Hermannstadt.
Rămâne de văzut dacă antrenorii Romică Buia și Ovidiu Mic vor reuși să-și remonteze psihic jucătorii pentru partidele rămase din acest campionat și să revină în partea superioară a clasamentului, acolo unde au fost în marea majoritate a acestui campionat!

ACS Comuna Recea – Sănătatea Cluj 0-1 (0-0)

Stadion Comunal Săsar
Spectatori: cca 100
A înscris: Dan Matei (min.56)
Cartonașe galbene: Alin Cuc (min.55)/Yuh (min.32), Ciupe (min.69)
Cartonaș roșu: Ceaca(min.72 – pentru injurii la adresa spectatorilor)
Arbitri: Dan Alexandru Gornic (Arad) – centru; Sergiu Neichi (Satu Mare), Dănuț Vasile Costea (Satu Mare) – asistenți.
Observatori FRF: Vasile Popa (Bistrița Năsăud) și Attila Birtalan (Crasna – Sălaj)

ACS Comuna Recea: Roșiianu – Pașca, Lang, Urs, Gherman, Dunca, Cuc (Achim min.67), David (Sabadâș min.87), Răzvan Lupu (Ionuț Mureșan min.65), Asăujan, Ster. Rezerve: Rațiu, Gherghel. Antrenori: Romică Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).
Sănătatea Cluj: Lăzăreanu – Bucur, Dan Matei, Misarăș, Paul, Ititesc (Rus min.49), Ciupe (Balatici min.90+2), Yuh, Adrian Lupu (Negru min.80), Bria (Lazăr min.86), Ceaca. Rezerve: Todoran – Rus, Gaspar, Suzar. Antrenor: Marius Semenic (principal).

Share