Accesari

Azi94
Total693348

Guests : 6 guests online
Powered by CoalaWeb

Zoltan Ritli întrerupe seria de 5 victorii ale echipei ACS Comuna Recea

Evaluare utilizator:  / 1
Cel mai slabCel mai bun 


Ultima partidă a etapei 16 din Liga 3 C5, s-a încheiat cu un rezultat alb, după o partidă în care ACS Comuna Recea nu a confirmat așteptările tuturor, ratând astfel șansa de a se apropria la 2 puncte de liderul AFC Hermannstadt.
Fără aportul lui Mihăiță Deac (indisponibil pentru restul campionatului) și a lui Răzvan Lupu (accidentat), echipa lui Romică Buia și Ovidiu Mic aproape nu a contat primele 60 de minute, doar Asăujan (min.18) și Adrian Ster (min.35) încercând vigilența portarului Dobrai în prima repriză.


În schimb, cei care au fost mai periculoși au fost oaspeții care au ratat șansa golului în mai multe rânduri. Marius Pop (min.3) șut de la 17 m prinde Bota, pentru ca în min.28 Micaș scoate o minge pentru șutul lui Levente Vincze dar minge trece alături de poarta lui Bota. Peste numai 3 minute Andrei Mureșan pătrunde pe parte stangă în careul mic, șutul acestuia la colțul scurt este scos de Bota în corner. În prima repriză oaspeții au mai avut posibilitatea de a da lovitura la Recea dar șutul lui Marius Pop a trecut pe lângă poarta lui Bota (min.35).
Repriza secundă începe cu cea mai mare ocazie de gol a oaspeților care au trecut pe lângă gol de două ori în aceiași fază, șutul lui Marius Pop din interiorul careului fiind respins de Bota, recentrarea lui David Vincze îl găsește pe Goț, al cărui șut este scos de același Bota de langă bară cu prețul unei accidentări (min.46).
Elevii lui Romică Buia și Ovidiu Mic încep încet-încet să conteze și ei în atac iar în min 50 Adrian Ster sutează puternic de la 25 m peste poarta lui Dobrai (min.50), pentru ca Giurgiu angajat foarte bine în careu de Rațiu să nu găsească spațiul porții (min.53). Recolta Dorolț mai are o șansă imensă la gol dar lovitura de cap a lui Goț nimerește bara porții apărată de Bota (min.65).
După acest moment urmează asaltul porții lui Dobrai dar lipsa de luciditate face ca dominarea echipei ACS Recea să fie stereotipă, cu acțiuni  ușor de oprit de defensiva sătmăreană.  Cu toate acestea Giurgiu șutează bine în min.66 dar portarul Dobrai respinge, iar în min.73 Pașca trimite din voleu peste poartă. Îl imită Adrian Ster min.75 când voleu său de la punctul de la 11 m trece peste poartă.
 
Oaspeții mai au o izbucnire pe contraatac în min. 78 când cursa lui Andrei Mureșan pe partea stângă a atacului se încheie cu un șut pe lângă poartă.
În schimb, în min.84 ACS Recea beneficiază de o lovitură liberă de la 25 m putin lateral dreapta, sutul puternic a lui Adrian Ster nimerind stalpul din dreapta porții lui Dobrai.
Gazdele mai puteau beneficia de o lovitură de pedeapsă în min.88 dar centralul partidei a judecat greșit o fază în care a dictat fault în atac asupra portarului advers, la o fază în care Pașca fusese faultat de un fundaș sătmărean.
Același Pașca a fost în centrul celei mai controversate faze ale partidei în care a reușit să trimită mingea în poartă după ce câștigase  duelul său aerian cu portarul Dobai, la o fază în care portarul era în afara careului de 6 m iar minge nu fusese nici măcar o clipă în mainile sale. Din nou centralul Mihai Domșa a judecat greșit și în favoarea oaspeților anulând pe nedrept un gol care i-ar fi adus echipei lui Romică Buia cele 3 puncte.
Una peste alta, ACS Comuna Recea  a pierdut acasă 2 puncte mari, cu ultima clasată, dar jocul echipei a nemulțumit conducerea tehnică dar și suporterii prezenți în număr mare în tribunele de pe Stadionul Comunal Săsar.
Fără doar și poate egalul smuls de Recolta Dorolț la Recea este meritul antrenorului Zoltan Ritli care a știut să-și așeze jucătorii în teren și să-i motiveze mai mult decât au făcut-o maramureșenii, iar punctul obținut este cât se poate de meritat.
Etapa viitoare ACS Comuna Recea va juca la Bistrița, iar la indisponibilitățile existente deja în lot se mai adaugă și suspendarea pentru cumul de cartonașe galbene a lui Adrian Ster. Dar Romică Buia și Ovidiu Mic au demonstrat în atâtea rânduri că știu să-și motiveze jucătorii astfel încât seria de partide foarte bune reușite în turul campionatului să nu rămână doar un ”foc de paie”!

ACS Comuna Recea – Recolta Dorolț 0-0

Stadion Comunal Săsar
Sectatori: cca 200
Cartonașe galbene: Adrian Ster/Marius Pop, Goț, Simon
Arbitrii: Mihai Domșa (Aiud) – centru; Daniel Popa (Aiud), Paul Bogdan Pojar (Cluj Napoca) – asistenți.
Observator: Claudiu Ștefănuț (Bistrița), Daniel Cioloboc (Tg. Mureș).
ACS Comuna Recea: Bota – Rațiu, Urs, David, Gherman (Achim 83), Chinde, Alin Cuc (Pașca 58), Asăujan, Ionuț Mureșan, Giurgiu, Adrian Ster. Rezerve: Iuliu Roșiianu – Sabadâș, George Mureșan, Paul Achim, Gherghel, Răzvan Lupu. Antrenori: Romică Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).
Recolta Dorolț: Dobrai – Levente Vincze, Micaș, Ionescu, Toma (Ștef 90+1), Andrei Mureșan (Reszler 90+2), Simon, Raul Ritli, David Vincze,  Thomas Goț (Daniel Pop 79), Marius Pop. Rezerve: Sztankovics – Drumar, Egri. Antrenori: Zoltan Ritli (principal), Alexandru Vincze (secund).

Share